ADORINI

EXCLUSIV DISTRIBUTION PARTNER

VEZI TOATE PRODUSELE

Umidor ROMA

Un Humidor profesional in adevaratul sens al cuvantului. Produs de Adorini in Germania, acest produs se diferentiaza net fata de concurenta sa prin calitatea materialelor folosite cat si a instalatiei profesionale de umidificat tigarile si iluminat . Aparatul de umidificat este prevazut cu un senzor acurat care masoara in fiecare moment umiditatea din interior avand precizia cu zecimala. In cazul in care recipientul cu apa se goleste, unitatea de control care este si iluminata, va emite semnale sonore de avertizare pentru a realimenta cu apa distilata acest Humidor. Pe displayul unitatii de control care poate fi montat atat in afara humidorului cat si in interiorul lui, veti avea afisate urmatoatele informatii: umiditatea interioara, umiditatea minima inregistrata in interior, umiditatea maxima inregistrata din interior, timpul necesar pentru atingerea umiditiatii setate , cantitatea de apa din rezervorul de apa, buton de reglaj al umiditatii din interiorul humidorului, temperatura reala din humidor. Totodata acest humidor are 5 tevi (mobile) din lemn de cedru spaniol masiv care sunt prevazute atat cu divizoare din acelasi lemn cat si cu sistem de etichetare din plastic in care va veti putea inscriptiona datele despre fiecare tigara .La mijlocul acestui humidor exista un sertar din lemn de cedru spaniol masiv in care vei putea sa iti pastrezi diferite accesorii sau de ce nu tigarile tale cele mai speciale Pentru ca tigarile dumneavoastra sa fie in siguranta , acest humidor este prevazut cu incuietoare cu cheie. In concluzie daca este un pasionat al tigarilor de foi , acest humidor profesional iti va satisface cele mai exigente cerinte, garantat.

CUMPARA PE SITE


Humidificator Electronic - Cigar Heaven

Acest aparat profesional, fabricat de renumita companie "Adorini" din Germania, lider european in produsele privind accesoriile premium pentru tigarile de foi , are rolul de mentinere a umiditatii in humidor . Aparatul este prevazut cu un higrostat foarte precis care va calcula umiditatea din interiorul humidorului cu zecimala. In momentul in care aparatul sesizeaza o diferenta de umiditate de 0,30 % acesta va porni ventilatorul incorporat care va umidifica in maxim 10-40 secunde la umiditatea setata din fabrica de 70%. Aparatul poate fi setat sa furnizeze constant umiditate intre 65%-80%. Ventilatorul este foarte silentios si va genera in interior un curent de aer umed care va impiedica formarea mucegaiului. . In momentul in care rezervorul va ramane fara apa, acesta va afisa pe displayul lui informatia lipsa apa si va porni alarma acustica, astfel ca pastrarea tigarilor este in siguranta maxima. Totodata acest aparat este prevazut cu un acumulator din fabrica in cazul in care alimetarea cu curent este intrerupta sau in czul in care doresti sa il iei cu tine in umidorul de voiaj. In timpul functionarii lui aveti acces la urmatorele informatii: Temperatura din interior atat in gr.C cat si F, umiditatea curenta din umidor ,timpul necesar pentru atingerea umiditatii setate, umiditatea minima, maxima inregistrata in ultimele 3 zile, nivelul de incarcare al rezervorului cu apa, niveul de incarare a acumulatorului . In cazul in care aparatul este pus in modul de functionare ON/S in acest caz el va functiona aproximativ 25-30 de zile pe baza acumulatorului incorporat, va calcula umiditatea la fiecare 3 minute si va porni ventilatorul doar daca este cazul. Acest aparat este placa metalica autoadeziva de prindere a aparatului pe capacul humidorului. Este ideal pentru umidoarele de mici dimensiuni cat si pentru umidoarele de calatorie.

CUMPARA PE SITE


Umidificator Electronic Adorini- LV

Acest aparat profesional, fabricat de renumita companie "Adorini" din Germania, lider european in produsele privind accesoriile premium pentru tigarile de foi , are rolul de mentinere a umiditatii in humidor . Aparatul este prevazut cu un higrostat foarte precis care va calcula umiditatea din interiorul humidorului cu zecimala. in momentul in care aparatul sesizeaza o diferenta de umiditate de 0,30 % acesta va porni ventilatorul incorporat care va umidifica in maxim 10-40 secunde la umiditatea setata din fabrica de 70%. aparatul poate fi setat sa furnizeze constant umiditate intre 65%-80% . Astfel ca nu ramane de facut decat sa va bucurati de tigarile dumneavoastra pastrate in cele mai bune conditii existente pe piata la ora actuala. Veti uita de vechile probleme privind uscarea tigarilor accidental, sau mucegairea lor din cauza umiditatii excesive. Ventilatorul este foarte silentios si va genera in interior un curent de aer umed care va impiedica formarea mucegaiului. . In momentul in care rezervorul va ramane fara apa, acesta va afisa pe displayul lui informatia H2O. In timpul functionarii lui aveti acces la urmatorele informatii: Temperatura din interior atat in gr.C cat si F, umiditatea curenta din umidor ,timpul necesar pentru atingerea umiditatii setate, umiditatea minima, maxima inregistrata in ultimele 3 zile.

CUMPARA PE SITE


Punga de transport cu umidificare Humi Save - Adorini

In cazul in care doresti sa iti pastrezi tigarile de foi la umiditatea de 70% fara sa ai un umidor de transport, aceasta punga "HUMISAVE" ESTE PRODUSUL IDEAL, in interior este prevazuta cu o membrana care va elibera umiditatea constant pentru o perioade de maxim 60 de zile de la data primei deschideri. Datorita exteriorului ei netransparent (negru) , tigarile nu vor suferi din cauza radiatilor ultraviolete Capacitatea ei este e 5-8 tigari de foi . Produs premium si garantat de catre Adorini .

CUMPARA PE SITE


Punga de transport cu umidificare Humi Save - Adorini XL

In cazul in care doresti sa iti pastrezi tigarile de foi la umiditatea de 70% fara sa ai un umidor , aceasta punga "HUMISAVE" ESTE PRODUSUL IDEAL . In interior este prevazuta cu o membrana care va elibera umiditatea constant pentru o perioade de maxim 60 de zile de la data primei deschideri. Datorita exteriorului ei netransparent (negru) , tigarile nu vor suferi din cauza radiatilor ultraviolete Capacitatea ei este de 1 cutie de 20-30 de bucati tigari de foi . In cazul in care esti un consumator care nu are un umidor de pastrare a tigarilor de foi, sau in cazul in care doresti sa faci cadou unei persoane o cutie de tigari de foi si vrei ca acestea sa nu se deterioreze deloc, atunci punga de transport si pastrare ADORINII HUMISAVE XL, este produsul ideal. Simplu iei cutia cu tigri de foi si o introduci in aceasta punga, tigarile vor sta la umidiitate de 70% timp de 2 luni indiferent de conditiile exterioare. Produs premium si garantat de catre Adorini .

CUMPARA PE SITE